Dungeons and Dragons

Dungeons and Dragons spelen in De Bolder?!
Dungeons and Dragons (D&D) is een spel dat al sinds de jaren ’70 bestaat. Het is een spel waarin je je voordoet als jouw eigen personage met bijbehorende miniatuur. Iedereen bedenkt een personage en gezamenlijk ga je op een denkbeeldig avontuur. Dit spel beleef je onder leiding van de Dungeon Master, de spelleider. Het is aan de spelers om hun opdrachten te behalen en hun avontuur tot een succes te maken.

Dit spel wordt gespeeld op een speelveld en aan de hand van dobbelstenen en miniaturen. Bij de meeste interacties gebruik je de dobbelstenen om je acties uit te voeren. De Dungeon Master bepaalt aan de hand daarvan of je personage slaagt in wat hij of zij probeert te doen. Zo ga je op onderzoek in een huis, val je een beest aan, duw je een rots weg of probeer je iemand te charmeren.

Ook nieuwsgierig geworden? Of zin om dit spel een keer te spelen?
We willen op de vrijdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur een groepje starten in De Bolder. Ervaring is niet nodig. Bij interesse kun je contact opnemen met Angela Kroon van De Bolder. Mail naar angela@debolder.com of bel naar 0299-650560

X