De Bolder doet mee met NLdoet

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart is het weer zo ver. Dan organiseert het Oranje Fonds voor de 19e keer NLdoet. Ook De Bolder doet mee. Zij gaan op zaterdag 11 maart het sociaal culturele centrum een grote schoonmaak geven en opknappen en zoeken nog vrijwilligers om mee te helpen! We starten om 10:00 uur en het duurt tot 13:00 uur. Na het schoonmaken en klussen kunnen we samen even bijkomen en gezellig kletsen tijdens een gezamenlijke lunch.

Meld je aan

NLdoet is een mooie manier om nieuwe enthousiaste vrijwilligers te vinden, en om bergen werk te verzetten. We zijn daar ontzettend blij mee, want we komen daar normaal niet aan toe. Bovendien leren we allerlei leuke nieuwe mensen kennen, iedereen is welkom. Mensen die bij ons in actie willen komen kunnen zich aanmelden op www.nldoet.nl

Ertoe doen

Maatschappelijke organisaties kunnen met deelname aan NLdoet ertoe doen en mensen laten voelen dat ze ertoe doen. NLdoet is voor veel mensen een eerste kennismaking met vrijwilligerswerk. Het Oranje Fonds wil de deelnemers laten ervaren dat vrijwilligerswerk niet alleen heel fijn is voor degene die geholpen wordt, maar dat het ook heel leuk is voor de vrijwilliger zelf. Mensen beleven er plezier aan belangeloos iets voor een ander te doen, en doordat er enorme keuze aan activiteiten is, kan iedereen iets passends vinden.