Kerstpakketactie voor en door inwoners van Waterland

𝐊𝐞𝐫𝐬𝐭𝐩𝐚𝐤𝐤𝐞𝐭𝐚𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐖𝐚𝐭𝐞𝐫𝐥𝐚𝐧𝐝🎄🎁
Ook dit jaar slaan De Bolder en het Bernard Nieuwentijt College Monnickendam de handen ineen en organiseren gezamenlijk de kerstpakketactie voor en door inwoners van Waterland. Met als doel, mensen die het niet zo breed hebben of een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken, een mooi kerstpakket aan te bieden.
𝐇𝐨𝐮𝐝𝐛𝐚𝐫𝐞 𝐞𝐞𝐭- 𝐞𝐧 𝐝𝐫𝐢𝐧𝐤𝐰𝐚𝐫𝐞𝐧 (geen alcohol)
Om deze pakketten te vullen, hebben we houdbare eet- en drinkwaren en verzorgingsproducten nodig. Daarom roepen we alle Waterlanders op dit te doneren. Of misschien wil je (een deel van) je kerstpakket schenken? Je kunt je donaties afgeven in het Bernard Nieuwentijt College tot en met vrijdag 15 december.
𝐈𝐞𝐦𝐚𝐧𝐝 𝐚𝐚𝐧𝐦𝐞𝐥𝐝𝐞𝐧?
Weet je iemand die woonachtig is in Waterland en zo’n pakket goed kan gebruiken? Je kunt het adres waar het pakket heen moet doorgeven aan De Bolder tot uiterlijk woensdag 13 december. We hebben geen naam nodig. Wel vragen we om hoeveel personen het gaat, geslacht en wat hun leeftijd is. Zo kunnen wij proberen ervoor te zorgen dat de pakketten zoveel mogelijk aansluiten bij de behoeften van de ontvanger(s). Wij zullen discreet met de gegevens omgaan om de privacy te waarborgen. Wij zorgen ervoor dat het terecht komt bij mensen die het goed kunnen gebruiken. Alvast hartelijk bedankt!
𝐄𝐱𝐭𝐫𝐚 𝐝𝐨𝐧𝐚𝐭𝐢𝐞𝐬
Daarnaast hebben we ook weer donaties gekregen van Laura Kleisen-Meij van de minibieb uit de Oranjewijk in Monnickendam. Zij heeft allerlei leuke cadeautjes gedoneerd van haar cadeautjesactie. Stichting Duurzaam Waterland schenkt dit jaar ook weer een duurzaam cadeau, namelijk plasticvrije Happy Soaps!
𝐇𝐞𝐥𝐩𝐞𝐧 𝐦𝐞𝐭 𝐢𝐧𝐩𝐚𝐤𝐤𝐞𝐧 𝐞𝐧 𝐫𝐨𝐧𝐝𝐛𝐫𝐞𝐧𝐠𝐞𝐧?
Wij zoeken hulp bij het inpakken van de pakketten en het rondbrengen van de pakketten. Maandag 18 december worden de producten gesorteerd en wordt de datum gecheckt. Dinsdag 19 december gaan we de pakketten vullen en vanaf woensdag 20 december en donderdag 21 december staan de pakketten klaar om rondgebracht te worden. Zo kunnen we de mensen voor kerst verrassen met een mooi pakket!
Wil je helpen? Geef je op bij De Bolder door een mail te sturen naar info@debolder.com of te bellen naar 0299-650560.