Kerstpakettenactie De Bolder en Bernard Nieuwentijt College

2 december 2021

De Bolder en het Bernard Nieuwentijt College slaan de handen ineen en organiseren dit jaar gezamenlijk de kerstpakketactie voor en door inwoners van Waterland. Met als doel, mensen die het niet zo breed hebben of een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken, een mooi kerstpakket aan te bieden.

UNESCO-school
Vorig jaar heeft het Bernard Nieuwentijt College met de leerlingen zich ontzettend ingezet voor de kerstpakketactie. Het Bernard Nieuwentijt is al jaren een Unesco school. De school vindt het belangrijk dat de leerlingen bijdragen aan een betere wereld en de kerstpakketactie sluit hier goed bij aan. Mooi dat we op deze manier onze krachten kunnen bundelen.

Houdbare eet- en drinkwaren
Om deze pakketten te vullen, hebben we houdbare eet- en drinkwaren nodig. Daarom roepen we alle Waterlanders op dit te doneren. Of misschien wilt u (een deel van) uw kerstpakket schenken? U kunt uw donaties afgeven in De Bolder tot en met vrijdag 17 december.

Het kan ook zijn dat u iemand weet, woonachtig in Waterland, die zo’n pakket goed kan gebruiken. U kunt het adres (naam is niet nodig) waar het pakket heen moet doorgeven aan De Bolder, tot uiterlijk maandag 13 december. We proberen ervoor te zorgen dat de pakketten zoveel mogelijk aansluiten bij de behoeften van de ontvanger. Om die reden vragen wij u bij het opgeven aan te geven om hoeveel personen het gaat en wat hun leeftijd is. Wij zullen discreet met de gegevens omgaan om de privacy te waarborgen. Wij zorgen ervoor dat het terecht komt bij mensen die het goed kunnen gebruiken. Alvast hartelijk bedankt!

Extra donaties
Daarnaast hebben we ook weer donaties gekregen van Laura Kleisen Meij van de minibieb uit de Oranjewijk in Monnickendam. Zij heeft allerlei leuke cadeautjes gedoneerd van haar cadeautjesactie. Stichting Duurzaam Waterland schenkt ledlampen en radiatorfolie voor in de kerstpakketten om het huis duurzamer te maken.

Wilt u helpen met het inpakken van de pakketten of bij het rondbrengen van de pakketten? U kunt zich opgeven bij De Bolder door een mail te sturen naar info@debolder.com. Maandag 20 en dinsdag 21 december gaan we de pakketten vullen en vanaf woensdag 22 staan de pakketten klaar om opgehaald en rondgebracht te worden. Zo kunnen we de mensen voor Kerst verrassen met een mooi pakket!