baby-kindermarkt

Tweedehands baby/kindermarkt

Welkom bij de allereerste Tweedehands Baby/Kindermarkt bij De Bolder!

Op zondag 2 juni van 10:00 tot 14:00 uur nodigen we je uit om deel te nemen aan een geweldige ervaring: een markt speciaal gewijd aan baby- en kinderartikelen voor de kleintjes van 0 tot 6 jaar.

Hoe fijn is het dat je de artikelen kunt bekijken, voelen en testen voordat je het koopt, wat via het internet niet mogelijk is. Tijdens de markt vind je een schat aan tweedehands baby- en kinderkleding, speelgoed, fietsstoeltjes en nog veel meer, allemaal voor een zacht prijsje! Door te kiezen voor tweedehands, helpen we niet alleen het milieu te sparen, maar ondersteunen we ook elkaar als ouders. Want laten we eerlijk zijn, kinderen groeien zo snel dat die schattige romper van vorige maand vandaag alweer te klein kan zijn.

Wil je zelf tweedehands spullen verkopen? Reserveer dan een tafel op onze markt voor €10 per stuk, een tafel is 120x60cm.
Er is geen mogelijkheid om spullen op te hangen, wél is het toegestaan om spullen onder de tafel te stallen (bijvoorbeeld in bakken). De artikelen moeten schoon en mogen niet stuk zijn.
Dit is je kans om de baby- en kinderartikelen die je niet meer gebruikt van zolder af te halen en een tweede leven te geven.

Dus, markeer 2 juni in je agenda en kom gezellig langs bij De Bolder, de entree is gratis en de bar is open voor een lekker kopje koffie of thee met wat lekkers.
Let op: kinderwagens/buggy’s mogen niet mee de markt op. Je kunt ze parkeren in de achterste hal, voorbij de wc’s.

Reserveer je tafel(s) door je aan te melden hieronder.

Je kunt ook bellen naar 0299-650560 of een mailtje sturen naar info@debolder.com.

Inschrijven

Tafel voor de Tweedehands Baby/Kindermarkt
€ 10,-
Tickets beschikbaar: 32

Reserveer je tafel (120x60cm) voor de tweedehands markt. Standhouders zijn vanaf 09:00 uur welkom om de tafel(s) gereed te maken.

Het "Tafel voor de Tweedehands Baby/Kindermarkt" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Totaal: 0

Datum

2 juni 2024

Tijd

10:00 - 14:00

Kosten

Entree gratis, tafel verkoop €10,-

Labels

Markten

Locatie

SCC De Bolder
Het Spil 1, 1141 SB Monnickendam

Organisator

S.C.C. De Bolder
Telefoon
0299 650 560
Email
info@debolder.com
Inschrijven
© Copyright - SCC De Bolder