Home Events Tienerdisco

Tienerdisco

Elke tweede van de maand is er tienerdisco! DJesse zal er een feestje van maken! Kinderen in de leeftijd van groep 6 t/m de brugklas kunnen lekker met elkaar dansen, kletsen, chillen en lachen op de maandelijkse disco avonden. Vrijwilligers in alle leeftijden zijn present om de zaal te versieren, muziek te draaien, fris en lekkers te verkopen, de verkleedwedstrijd te jureren, prijzen en presentjes uit te delen, een fijne en veilige sfeer te waarborgen, en natuurlijk na afloop de boel weer op te ruimen.

Alle kinderen zijn welkom om lekker dichtbij huis plezier te hebben met kinderen van hun leeftijd! Om 19.30 uur gaan de deuren open, de toegang is € 2,00 en vergeet je je disco-pasje niet? Je kunt op ieder tijdstip weer naar huis gaan, maar wel altijd onder begeleiding van een ouder! De eindtijd is 22.00 uur. Als je voor de eerste keer op de disco komt, neem dan mee: een pasfoto, een kopie van je identiteitsbewijs en wat extra geld voor fris & iets lekkers. We zien je graag in De Bolder.

𝘉𝘪𝘫 𝘩𝘦𝘵 𝘣𝘦𝘵𝘳𝘦𝘥𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘥𝘦 𝘻𝘢𝘢𝘭 𝘨𝘦𝘦𝘧𝘵 𝘫𝘦 𝘵𝘰𝘦𝘴𝘵𝘦𝘮𝘮𝘪𝘯𝘨 𝘥𝘢𝘵 𝘦𝘳 𝘧𝘰𝘵𝘰’𝘴 𝘦𝘯/𝘰𝘧 𝘧𝘪𝘭𝘮𝘱𝘫𝘦𝘴 𝘷𝘢𝘯 𝘫𝘦 𝘨𝘦𝘮𝘢𝘢𝘬𝘵 𝘬𝘶𝘯𝘯𝘦𝘯 𝘸𝘰𝘳𝘥𝘦𝘯. 𝘋𝘦𝘻𝘦 𝘬𝘶𝘯𝘯𝘦𝘯 𝘸𝘰𝘳𝘥𝘦𝘯 𝘨𝘦𝘣𝘳𝘶𝘪𝘬𝘵 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘤𝘰𝘮𝘮𝘦𝘳𝘤𝘪ë𝘭𝘦 𝘥𝘰𝘦𝘭𝘦𝘪𝘯𝘥𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘨𝘦𝘱𝘭𝘢𝘢𝘵𝘴 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘰𝘱 𝘴𝘰𝘤𝘪𝘢𝘭𝘦 𝘮𝘦𝘥𝘪𝘢. 𝘋𝘦 𝘉𝘰𝘭𝘥𝘦𝘳 𝘻𝘢𝘭 𝘯𝘢𝘥𝘳𝘶𝘬𝘬𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬𝘦 𝘩𝘦𝘳𝘬𝘦𝘯𝘣𝘢𝘢𝘳𝘩𝘦𝘪𝘥 𝘷𝘢𝘯 𝘱𝘦𝘳𝘴𝘰𝘯𝘦𝘯 𝘪𝘯 𝘣𝘦𝘦𝘭𝘥 𝘷𝘦𝘳𝘮𝘪𝘫𝘥𝘦𝘯.

Datum

9 december 2022

Tijd

19:30 - 22:00

Kosten

€ 2,-

Labels

Bewegen en Spellen,
Jeugdactiviteiten

Locatie

SCC De Bolder
Het Spil 1, 1141 SB Monnickendam
Categorie

Organisator

S.C.C. De Bolder
Telefoon
0299 650 560
Email
info@debolder.com
© Copyright - SCC De Bolder