Tienerdisco

Elke tweede vrijdag van de maand is er tienerdisco! DJ Dean zal er een feestje van maken! Kinderen in de leeftijd van groep 6 t/m de brugklas kunnen lekker met elkaar dansen, kletsen, chillen en lachen op de maandelijkse disco avonden. Vrijwilligers in alle leeftijden zijn present om de zaal te versieren, muziek te draaien, fris en lekkers te verkopen, de verkleedwedstrijd te jureren, prijzen en presentjes uit te delen, een fijne en veilige sfeer te waarborgen, en natuurlijk na afloop de boel weer op te ruimen.

Alle kinderen zijn welkom om lekker dichtbij huis plezier te hebben met kinderen van hun leeftijd! Om 19.30 uur gaan de deuren open, de toegang is € 3,00 en vergeet je je disco-pasje niet? Je kunt op ieder tijdstip weer naar huis gaan, maar wel altijd onder begeleiding van een ouder! De eindtijd is 22.00 uur. Als je voor de eerste keer op de disco komt, neem dan mee: een pasfoto, een kopie van je identiteitsbewijs en wat extra geld voor fris & iets lekkers. We zien je graag in De Bolder.

Bij het betreden van de zaal geef je toestemming dat er foto’s en/of filmpjes van je gemaakt kunnen worden. Deze kunnen worden gebruikt voor commerciële doeleinden en geplaatst worden op sociale media. De Bolder zal nadrukkelijke herkenbaarheid van personen in beeld vermijden.

Op vrijdag 17 mei was de laatste Tienerdisco van het seizoen. Wij verwelkomen iedereen weer in september!

Datum

13 september 2024

Tijd

19:30 - 22:00

Kosten

€ 3,-

Labels

Bewegen en Spellen,
Jeugdactiviteiten

Locatie

SCC De Bolder
Het Spil 1, 1141 SB Monnickendam
Categorie

Organisator

S.C.C. De Bolder
Telefoon
0299 650 560
Email
info@debolder.com
© Copyright - SCC De Bolder