Samen Uit – Stadsarchief Amsterdam

Wil jij met een groepje mensen nieuwe activiteiten beleven? Bij ‘Samen Uit’ gaan we gezamenlijk op pad. Denk aan: bezoeken aan musea, theater of een stadstour. Het uitje is op eigen kosten en met eigen vervoer.

Zondag 19 februari gaan wij naar het Stadsarchief in Amsterdam.

‘Stadsarchief Amsterdam bewaart en vertelt de verhalen van Amsterdam. Het is het historisch documentatiecentrum van de stad. Met 50 kilometer archieven, een historisch- topografische collectie met miljoenen kaarten, tekeningen en prenten, een bibliotheek en omvangrijke geluids-, film- en fotoarchieven is er altijd wel iets moois te vinden, te zien en te beleven.’

We verzamelen om 12.30 uur bij De Bolder en pakken dan gezamenlijk de bus richting Amsterdam Noord, om vervolgens de metro te pakken naar Vijzelgracht. Vanaf hier is het nog 8 minuten lopen. Het openbaar vervoer kost ongeveer  € 9,50 retour.
Om 14.00 uur is er een inlooprondleiding door het gebouw. De kosten voor volwassenen bedragen: € 7,50. De groep telt maximaal 15 personen.

Aangezien er redelijk veel wordt gelopen tijdens dit uitje, is het niet aan te raden voor mensen die slecht ter been zijn.

Meld je hieronder aan om mee te gaan!

Datum

19 februari 2023
Verlopen!

Tijd

12:30 - 16:00

Kosten

€ 17,-

Labels

Cultuur en Educatie,
Kunst,
Kunst, Cultuur en Educatie

Locatie

Stadsarchief Amsterdam
Vijzelstraat 32, Amsterdam

Organisator

S.C.C. De Bolder
Telefoon
0299 650 560
Email
info@debolder.com
© Copyright - SCC De Bolder