Samen Uit – Czaar Peterhuisje + wandeling langs de Zaan

Wil jij met een groepje mensen nieuwe activiteiten beleven? Bij ‘Samen Uit’ gaan we gezamenlijk op pad. Denk aan: bezoeken aan musea, theater of een stadstour. Het uitje is op eigen kosten en met eigen vervoer. Na de activiteit is er vrije invulling.

Woensdag 8 november gaan wij naar het Czaar Peterhuisje + wandeling langs de Zaan

“Het Czaar Peterhuisje is één van de oudste houten huizen van Nederland en het op één na oudste museum (na het Teylers Museum in Haarlem). In dit inmiddels wereldberoemde huisje logeerde de Russische tsaar Peter de Grote in 1697. Het Czaar Peterhuisje bevat een schat aan herinneringen, zoals een dodenmasker van tsaar Peter, een buste van Anna Paulowna en portretten van tsaar Peter en Catharina I.”

We verzamelen om 11:45 uur bij De Bolder, want vanaf hier vertrekken we om 12:00 uur met het openbaar vervoer richting de Zaan.

Kosten Czaar Peterhuisje: € 6,- per persoon of voor 65+ is het € 3,- p.p. Met een Museumkaart is de toegang gratis. Kosten voor openbaar vervoer komen hier bij.

Let Op! Er gaan geen begeleiders mee tijdens Samen Uit, daarom is het van belang dat je mobiel bent en zelfstandig kan bewegen.

Meld je hieronder aan om mee te gaan. 

Datum

8 november 2023
Verlopen!

Tijd

11:45 - 15:00

Kosten

€ 6

Labels

Cultuur en Educatie,
Kunst,
Kunst, Cultuur en Educatie

Organisator

S.C.C. De Bolder
Telefoon
0299 650 560
Email
info@debolder.com
© Copyright - SCC De Bolder