Samen Uit – Boottocht Volendam naar Marken

Wil jij met een groepje mensen nieuwe activiteiten beleven? Bij ‘Samen Uit’ gaan we gezamenlijk op pad. Denk aan: bezoeken aan musea, theater of een stadstour. Het uitje is op eigen kosten en met eigen vervoer. Na de activiteit is er vrije invulling.

Woensdag 11 oktober gaan wij een boottocht maken van Volendam naar Marken. 

Aan de rand van het voormalige inlandige Zuiderzee, neemt Rederij Volendam Marken Express je in ieder jaargetijde mee terug in de tijd. Volendam Marken Express vaart al bijna 100 jaar.

Trek de traditionele Volendamse klederdracht aan voor de beroemde foto; een leuk aandenken aan je dagje uit in Volendam. Zie met eigen ogen hoe kaas en klompen gemaakt worden of breng een bezoek aan de authentieke huisjes op het schiereiland Marken. Ontdek de oude manieren van het landelijke leven of geniet van het prachtige en schattige leven aan de waterzijde bij een van de restaurantjes samen met familie of vrienden.

We verzamelen om 12.00 uur bij de grote kerk in Monnickendam. Vanaf daar gaan we met het openbaar vervoer naar Volendam. De kosten voor de boot bedragen € 10,- voor een enkeltje. Hier komen dan nog de kosten voor het openbaar vervoer bij van Monnickendam naar Volendam en van Marken weer terug naar Monnickendam. Dit betaalt ieder voor zich.

Let Op! Er gaan geen begeleiders mee tijdens Samen Uit, daarom is het van belang dat je mobiel bent en zelfstandig kan bewegen.

Meld je hieronder aan om mee te gaan. 

Datum

11 oktober 2023
Verlopen!

Tijd

12:00 - 17:00

Kosten

€10.00

Labels

Cultuur en Educatie,
Kunst,
Kunst, Cultuur en Educatie

Locatie

Volendam Marken boottocht

Organisator

S.C.C. De Bolder
Telefoon
0299 650 560
Email
info@debolder.com
© Copyright - SCC De Bolder