Mama & Papa Café

Ben je zwanger of heb je een kindje in de leeftijd van 0-2 jaar? Kom dan naar het Mama & Papa Café, een keer in de maand op woensdagochtend van 9.30 tot 11.00 uur!

Uit onderzoek is gebleken dat jonge ouders/verzorgers behoefte hebben om, op een laagdrempelige manier, informatie te krijgen over het (a.s.) ouderschap, vragen hierover te kunnen stellen en om andere ouders te ontmoeten. Samen met betrokken ouders organiseren we 12x in het jaar een Mama & Papa Café met iedere keer een ander thema. Per keer zal een gastspreker komen vertellen over een onderwerp waarna het mogelijk is om vragen te stellen, met elkaar te praten over het onderwerp en ervaringen uit te wisselen!

Je hoeft je niet aan te melden en kunt, onder het genot van een kopje koffie of thee, gratis deelnemen aan het café dat wordt gehouden in de grote zaal van De Bolder.
We nodigen bijvoorbeeld een lactatiekundige, kinderfysiotherapeute, diëtiste, pedagoog, draagconsulente, logopediste, verloskundige en Bibliotheek Waterland uit.

Het Mama & Papa Café zal in het eerste half jaar plaatsvinden op:
31 januari
6 maart
3 april
15 mei
12 juni
10 juli

Zien wij je binnenkort?

Datum

10 juli 2024

Tijd

09:30 - 11:00

Kosten

Gratis

Labels

Kunst, Cultuur en Educatie

Locatie

SCC De Bolder
Het Spil 1, 1141 SB Monnickendam
Categorie

Organisator

S.C.C. De Bolder
Telefoon
0299 650 560
Email
info@debolder.com
© Copyright - SCC De Bolder