Je huis verduurzamen?

Kom naar de voorlichtingsavond die Stichting Duurzaam Waterland (SDW) samen met De Bolder organiseert op:

dinsdagavond 28 maart a.s. om 19.30 uur in De Bolder.

Het verduurzamen van je huis levert vaak lagere kosten op voor de energierekening, maar het vraagt ook een investering. Sommige investeringen zijn snel terugverdiend, andere mogelijk wat minder snel. Ook zijn er subsidies die (een deel van) de kosten kunnen wegnemen.

Om nu de inwoners van Gemeente Waterland te helpen bij de keuzes rond het verduurzamen van hun (koop)woning wordt een voorlichtingsavond georganiseerd. Antoine Maartens van SDW vertelt over de maatregelen die je kunt nemen; kleine makkelijk te realiseren maatregelen maar ook grotere meer ingrijpende maatregelen om je huis te verduurzamen zoals:

  • Zonnepanelen
  • Isolatie
  • Beglazing

Er is voorlichting over de diverse verwarmingsmogelijkheden zoals een warmtepomp. Wat doe je als je gasketel het morgen begeeft; wat voor ketel ga je dan aanschaffen? Er zullen talloze vragen zijn bij mensen over wat nu wijsheid is om te doen zowel op korte als op lange termijn. Na de voorlichting kunnen vragen worden gesteld.

Als je interesse hebt in een vervolg kun je na afloop van de avond je gegevens laten noteren en je wordt dan uitgenodigd voor een tweede bijeenkomst waarin de eventueel genomen maatregelen worden besproken en wat een volgende stap kan zijn. Dit zou tot een vervolgtraject kunnen leiden waarin ook lokale leveranciers worden benaderd en er gezamenlijk wordt gewerkt aan het verduurzamen van de woningen.

Tot ziens op dinsdag 28 maart om 19.30 uur in De Bolder!

Datum

28 maart 2023
Verlopen!

Tijd

19:30 - 21:00

Kosten

Gratis toegang

Labels

Educatie

Locatie

SCC De Bolder
Het Spil 1, 1141 SB Monnickendam

Organisator

S.C.C. De Bolder
Telefoon
0299 650 560
Email
info@debolder.com

Andere Organisatoren

Stichting Duurzaam Waterland
© Copyright - SCC De Bolder