Fitheidstest & Beweegmarkt 60+

Op zaterdag 20 januari nodigen wij je uit voor de Fitheidstest & Beweegmarkt in De Bolder. Team Sportservice, Fysiogroep Waterland, WelzijnWonenPlus, Buurtzorg Monnickendam, Gemeente Waterland en De Bolder willen je ondersteunen bij een gezonde leefstijl. Het is namelijk belangrijk om gezond en fit te blijven. Dit kan door een gezonde leefstijl aan te nemen en te behouden.

De Fitheidstest meet een aantal fitheidsaspecten, waarna een beweegadvies volgt. Je wordt getest op onder andere jouw balans, kracht, uithoudingsvermogen, bloeddruk en bloedglucosespiegel. Ook kan je BMI en vetpercentage gemeten worden. Na afloop heb je een compleet beeld van jouw eigen fitheid en kunt je met het beweegadvies op zak, de beweegmarkt bezoeken.

Op de Beweegmarkt krijgt je een beeld van het sportieve aanbod bij je in de buurt en ontvang je diverse kortingsacties. Daarnaast zijn onder andere de thuiszorgorganisaties, WelzijnWonenPlus en een diëtist aanwezig voor al je vragen.

Aanmelden voor de gratis Fitheidstest & Beweegmarkt is verplicht. Zo ben je verzekerd van deelname. Ga naar http://www.teamsportservice.nl/zaanstreek-waterland

Datum

20 januari 2024
Verlopen!

Tijd

10:00 - 13:00

Kosten

Gratis evenement

Labels

Bewegen en Spellen,
Educatie

Locatie

SCC De Bolder
Het Spil 1, 1141 SB Monnickendam
Categorie

Organisator

S.C.C. De Bolder
Telefoon
0299 650 560
Email
info@debolder.com
© Copyright - SCC De Bolder