MOVAK 2023

Ook dit jaar vindt de MOVAK weer plaats in de laatste week van de zomervakantie. Maandag 28 t/m donderdag 31 augustus toveren we het grasveldje achter De Bolder weer om tot MOVAK-terrein. Dit jaar is het thema ‘Game-On’. Denk hierbij aan alle soorten spelletjes, van videogames tot bordspellen.

Kinderen tussen de 6 en 12 jaar kunnen weer hutten bouwen (en er natuurlijk in slapen als je wilt), zwemmen, speurtocht, sporten, bonte avond: 4 dagen vol activiteiten voor de Waterlandse jeugd. De kosten voor de MOVAK bedragen € 50,- per kind; dit is inclusief alle activiteiten. De kinderen mogen 1 nacht blijven slapen (woensdagnacht) in de zelfgebouwde hut. Let op: de kinderen lunchen iedere dag thuis.

Inschrijven

Inschrijven voor de MOVAK kan alléén door op maandag 26 juni tussen 08.00 en 00.00 uur de kinderen aan te melden via de website van De Bolder. Let op: dit is nog geen bevestiging, het is alleen een inschrijving. Dinsdag 27 juni gaan we kijken of er meer dan 80 aanmeldingen zijn, mocht dit zo zijn gaan we loten. Als je bent ingeloot krijg je dinsdag een bevestiging. Mocht je worden uitgeloot dan laten we het ook via de mail weten en wordt het geld gerestitueerd. Bij aanmelden ga je akkoord dat er foto’s en filmpjes worden gemaakt voor social media.

Helpende handjes

Heb je wat tijd over? Wij zijn opzoek naar vrijwilligers die tijdens de MOVAK kunnen helpen. Extra hout dat je bijvoorbeeld over hebt is ook van harte welkom. Neem contact op met De Bolder via info@debolder.com of bel naar 0299-650560