Wildbreien, haak aan!

Zin om vanuit huis te werken aan een gezamenlijk kunstwerk? Doe dan mee aan dit kunstproject van Sociaal Cultureel Centrum De Bolder waar inwoners van Waterland, samen bouwen aan een prachtige buitententoonstelling. Een tentoonstelling die ook in deze Coronatijd zichtbaar is voor iedereen. Dit kunstwerk blijft groeien. Jong en oud, iedereen kan aanhaken!

Wat gaan we doen?
Wildbreien is tijdelijke straatkunst waarbij gehaakte en gebreide lapjes in of aan elkaar gehaakt, gebreid of genaaid worden aan straatobjecten. Denk hierbij aan bomen, lantaarnpalen en bankjes. Het idee is om publieke objecten mooier te maken met de kleurrijke brei en haakwerken. Wij gebruiken hiervoor de leibomen die voor het gebouw De Bolder staan.

Breiers/hakers
Breiers en hakers gezocht! Heb je zin om aan dit project mee te doen? De Bolder zoekt mensen die het leuk vinden om te haken en breien.  
Wat zou je kunnen maken:
-gekleurde vierkantjes van 15 cm bij 15 cm
-bonte breiwerken
-ronde vormen groot en klein
-gehaakte 3d dieren of bloemen die we in de boom kunnen hangen
Zo vrolijk en gekleurd mogelijk is het leukst! Leef u lekker uit!

Wol
Heb je wol over? De Bolder is heel blij met wol om te haken en breien. Dus heb je nog wat over, laat het even weten. Je kunt dit achter laten in de box die voor de ingang van De Bolder staat. Wie weet zie jij je wol wel terug om een van de bomen.

Afgeven haak- en breiwerk
Je kunt je gehaakte werkjes inleveren in de box die maandag tot en met vrijdag voor de ingang van De Bolder staat. Zou je je naam, leeftijd en eventueel e-mailadres erbij willen noteren? Mocht het niet lukken om af te geven dan kun je contact opnemen met De Bolder en komen wij het bij je halen.

Social media
Binnen blijven en toch het proces van dit kunstwerk volgen?
Check dit via social media:
Facebook: De Bolder Monnickendam
Instagram: bolder_monnickendam
Website: www.debolder.com

X