Poppentheater Koekla speelt Aladdin in de kerstvakantie

Poppentheater Koekla speelt Aladdin in Karmac Bibliotheek MonnickendamKoekla komt in de kerstvakantie naar Monnickendam met een nieuwe voorstellin, Aladdin.

Aladdin is een voorstelling, voor kinderen en hun (groot)ouders vanaf 4 jaar. Koekla speelt de voorstelling in Karmac Bibliotheek Monnickendam op zaterdag 5 januari, start 14.00 uur. De entree is €7,50 per persoon. Na afloop is er voor ieder kind limonade, koekje en kunnen ze meedoen aan een passende knutselactiviteit.

Poppentheater Koekla heeft al veel voorstellingen gespeeld in De Bolder. Koekla maakt kindervoorstellingen met prachtige poppen en een betoverend decor. De voorstellingen zijn dynamisch, verrassend, muzikaal en onderscheiden zich door hun verfijning en gevoel voor detail. Steeds wordt gekozen voor sprookjes omdat daar universele waarden in zitten die kinderen zeer aanspreken. Neem ook eens een kijkje op www.koekla.nl.

Vooraf reserveren is noodzakelijk voor de voorstelling kan via 0628688276 of info@debolder.com. Graag uw naam, telefoonnummer en het aantal plaatsen vermelden.

X