Buitenbuffet afsluiter ‘Ontmoet Ons’

Op vrijdag 19 mei organiseren Stichting Vluchtelingenwerk Amstel tot Zaan en De Bolder een buffet ‘Ontmoet Elkaar’ als afsluiter van een seizoen Ontmoet Ons. Om 18.00 uur willen we het buffet openen in De Bolder. Om 19 uur zal het huiskamerkoor Ikaboye, allerlei wereld liederen ten gehore brengen.

Ontmoet Ons was afgelopen jaar weer een groot succes! Er is gekookt door vluchtelingen uit Syrië, Eritrea en Nepal. Iedere keuken is weer anders maar elke keer kwamen er de heerlijkste gerechten op tafel! We willen alle koks, vrijwilligers en bezoekers dan ook bedanken voor hun komst, enthousiasme en inzet!

Op vrijdag 19 mei vragen we alle bezoekers ‘iets’; van stamppot tot borrelhapje tot salade tot toetje, mee te nemen voor max 5 personen. We maken er één groot buffet van, met gerechten uit allerlei landen. Zo kan iedereen iets van uw gerecht proeven. Wilt u er een kaartje bij doen met wat u gemaakt/gekocht heeft zodat mensen weten wat er in zit.

Aanmelden voor Ontmoet Elkaar hoeft niet, iedereen is van harte welkom om elkaar te ontmoeten en samen te genieten van een divers buffet. Ook kinderen zijn uiteraard van harte welkom. Bij slecht weer verplaatsen we het buffet naar binnen. Heeft u vragen of wilt u meer weten? U kunt contact opnemen met De Bolder via 0299 650560 of info@debolder.com. De Bolder, ’t Spil 1, Monnickendam.

 

X