Ontmoet Elkaar 19 mei

Afgelopen vrijdag stond ‘ Ontmoet Ons’ in het teken van Nepal. Vluchtelingen kookten voor ruim negentig personen heerlijke gerechten uit Nepal. Het project ‘Ontmoet Ons’ is ontstaan vanuit een samenwerkingsverband tussen Sociaal Cultureel Centrum De Bolder en Stichting Vluchtelingenwerk Amstel tot Zaan.

Bezoekers kregen de mogelijkheid om verspreid te gaan zitten aan de lange eettafels. Zo was er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. Dat levert zulke mooie momenten op, bijzondere verhalen en kennismaking met een andere culturen. Dat maakt deze avond zo bijzonder.
Om 18.15 uur werd het mooi aangeklede buffet geopend door gastheer Wethouder Jacob Kes met een korte inleiding over dit land, vervolgens kon iedereen van de heerlijke gerechten genieten.
De zes koks hebben heerlijk gekookt en op deze manier iets van zichzelf en hun cultuur laten zien. Daarnaast hebben de vrijwilligers ook weer erg hun best gedaan, o.a. geholpen in de keuken en aan het eind ook weer alles opgeruimd en gewassen.

De volgende ‘Ontmoet Ons’ is op vrijdag 19 mei, dit is de laatste ‘Ontmoet Ons’ van dit seizoen. Het seizoen sluiten we traditie getrouw af met een ‘Ontmoet Elkaar’ buffet, waarbij het de bedoeling is dat iedereen een gerechtje meeneemt dat anderen kunnen proeven. Zo ontstaat er een mooi divers internationaal buffet.

De Bolder en Vluchtelingenwerk Amstel tot Zaan, ’t Spil 1, Monnickendam, 0299 650560 www.debolder.com

X