NLdoet vrijdag 10 maart

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart is het weer zo ver. Dan organiseert het Oranje Fonds voor de 13e keer NLdoet. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag de handen uit de mouwen te steken.

In de gemeente Waterland zijn er verschillende klussen aangemeld. Heeft u zin om een dag te helpen? U kunt u aanmelden voor een van de klussen, op deze manier maakt u kennis met het vrijwilligerswerk en helpt u een organisatie of stichting bij het klaren van de klus. Op de website van NL Doet staat een overzicht van alle klussen die in de gemeente Waterland gedaan worden. Er zijn binnen -en buitenklussen in de verschillende kernen van Waterland.

Vrijdag 10 maart is het weer NLdoet en houden we een grote schoonmaak in De Bolder. Er zijn allerlei schoonmaakklussen waar we normaal niet zo snel aan toe komen denk aan; ramen lappen, speelgoed schoonmaken, keuken opruimen, tafels poetsen, tafels verven etc. De Bolder zorgt voor alle schoonmaakspullen. Alle hulp is welkom en voor iedereen is er wel een geschikte klus. Samen maken we er een gezellige dag van en eindigen we met een gezamenlijke lunch.

Mensen die bij ons in actie willen komen kunnen zich aanmelden op www.nldoet.nl of via contact@vrijwilligerswaterland.nl.

Ook voor informatie over de tijden en plaatsen van andere NLdoet activiteiten in Waterland of het werk van Vrijwilligers Waterland in het algemeen kunt u contact opnemen met De Bolder via (0299) 650 560 of contact@vrijwilligerswaterland.nl.

X