Lancering: nieuwe website (zelfde adres!) van Cultureel Centrum De Bolder!

Nieuwe Website !

De website van Cultureel Centrum De Bolder was al een tijdje aan vernieuwing toe.
Hoera, het is nu echt zo ver de Bolder heeft een nieuwe frisse website. Cultureel Centrum De Bolder verzorgt voor de inwoners van de gemeente Waterland allerlei activiteiten en cursussen op het gebied van ontmoeting, ontwikkeling, educatie en preventie met extra aandacht voor degenen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Op de website vindt u het actuele aanbod van allerlei activiteiten en cursussen, voor zowel kinderen, jongeren, volwassenen als ouderen.

Zo zijn er komend seizoen weer aan aantal interessante workshops/activiteiten. Hier een greep uit dit aanbod: maandag is er Pilates, dinsdagochtend Peuterinstuif, woensdag Computercafé, donderdag Zumba Gold, vrijdag Yoga en nog veel meer. Voor meer informatie over tijden en leeftijden verwijs ik u graag naar de site. Daarnaast houden wij dit jaar ook weer de kerstpakketactie, waarvoor u iemand kunt aanmelden die wel een steuntje in de rug kan gebruiken.

Via de website of aan de balie van De Bolder kunt u zich nu inschrijven om zeker te zijn van een plaatsje bij de cursus van uw keuze. Wij zien u graag bij een van ons activiteiten in De Bolder.

X