MOVAK ’Sprookjes’

In de laatste week van de zomervakantie is er in en om De Bolder MOVAK. Het thema is dit jaar ‘Sprookjes’. Hutten bouwen (en er natuurlijk in slapen als je wilt), zwemmen, speurtocht, sporten, bonte avond: 4 dagen vol activiteiten voor de Waterlandse jeugd van 6 t/m 12 jaar.

De begeleiding tijdens de MOVAK is in handen van een enthousiaste groep vrijwilligers en ook dit jaar zorgen zij er weer voor dat het één groot feest wordt! De MOVAK is van maandag 19 t/m donderdag 22 augustus.

De kosten voor de MOVAK bedragen € 40,- per kind; dat is inclusief alle activiteiten. De kinderen mogen 1 nacht blijven slapen (woensdagnacht) in de zelfgebouwde hut. Let op: de kinderen lunchen iedere dag thuis.

Inschrijven

Inschrijven voor de MOVAK kan alléén door op woensdag 3 juli tussen 08.00 en 00.00 uur de naam en leeftijd van uw kind(eren) te mailen naar info@debolder.com. Bij teveel aanmeldingen wordt er geloot op donderdag 4 juli. Na uw aanmelding krijgt u een bevestiging van ontvangst. Als uw zoon/dochter ingeloot wordt krijgt u bericht via mail en het inschrijfformulier. Pas na betaling is de plek definitief. De betaling zal gaan via automatische incasso. Alleen aanmeldingen ontvangen via mail op woensdag 3 juli doen mee voor de loting en het is alleen mogelijk uw eigen kind(eren) aan te melden. Bij aanmelden gaat u akkoord dat er foto’s en filmpjes worden gemaakt voor social media.

Hout

Heeft u thuis timmerhout liggen/over dat u niet meer gebruikt? Wij kunnen het goed gebruiken voor de MOVAK. Het moet wel timmerbaar zijn en er moet in gezaagd kunnen worden dus geen hardhout etc.

Extra vrijwilligers gezocht
Wie zou ons kunnen helpen met de volgende klussen:

  • maandag 19 aug en dinsdagochtend 20 aug zoeken we handige Harries en Henriëttes om te helpen bij het bouwen van de hutten
  • dinsdagmiddag 20 aug een extra vrijwilliger voor de sportspelletjes middag
  • woensdagochtend 21 aug, vrijwilligers die willen helpen bij de speurtocht en het begeleiden van groepjes kinderen
  • woensdagmiddag 22 aug, vrijwilligers die willen helpen bij het begeleiden van buitenspelletjes
  • woensdag of donderdagnacht zoeken we 3 nachtwachten van 00.00-04.00 uur en van 04.00-08.00 uur

Voor vragen over de MOVAK kunt u terecht bij De Bolder info@bolder.com en 0299-650560.

MOVAK 2019:
Datum: maandag 19 t/m donderdag 22 augustus
Locatie: veldje achter De Bolder
Leeftijd: 6 t/m 12 jaar
Inschrijven: woensdag 3 juli, uitsluitend eigen kind(eren), via mail

X