MOVAK ’PIRATEN’ inschrijving

In de laatste week van de zomervakantie is er in en om De Bolder MOVAK. Het thema is dit jaar ‘piraten’. Hutten bouwen (en er natuurlijk in slapen als je wilt), zwemmen, speurtocht, sporten, bonte avond: 4 dagen vol activiteiten voor de Waterlandse jeugd van 6 t/m 12 jaar.

De organisatie van de MOVAK is al jaren in handen van een vaste groep vrijwilligers en ook dit jaar zorgen zij er weer voor dat het één groot feest wordt! De MOVAK is van maandag 28 t/m donderdag 31 augustus.

De kosten voor de MOVAK bedragen €40,00 per kind, dat is inclusief alle activiteiten. Anders dan afgelopen jaren is dat dit jaar de kinderen 1 nacht mogen blijven slapen (woensdagnacht) in de zelfgebouwde hut. Let op: de kinderen lunchen iedere dag thuis. Voor vragen over de MOVAK kunt u terecht bij De Bolder.

Inschrijven
Inschrijven voor de MOVAK kan door op dinsdag 20 juni tussen 08.00 en 00.00 uur de naam en leeftijd van uw kind(eren) te mailen naar info@debolder.com. Er kunnen maximaal 80 kinderen deelnemen aan de MOVAK, bij meer dan 80 aanmeldingen wordt er geloot op woensdag 21 juni. Na uw aanmelding krijgt u een bevestiging van ontvangst. Als uw zoon/dochter ingeloot wordt krijgt u bericht via mail en kunt u bij De Bolder een inschrijfformulier invullen en betalen. Pas na betaling is de plek definitief. De betaling moet uiterlijk vrijdag 7 juli binnen zijn. Mocht de betaling een probleem zijn, dan kunt u contact opnemen met De Bolder. Alleen aanmeldingen verzonden op dinsdag 20 juni doen mee voor de loting en het is alleen mogelijk uw eigen kind(eren) aan te melden.

Hout
Heeft u thuis timmerhout liggen/over dat u niet meer gebruikt? Wij kunnen het goed gebruiken voor de MOVAK. Het moet wel timmerbaar zijn en er moet in gezaagd kunnen worden dus geen hardhout etc.

Datum: maandag 28 t/m donderdag 31 augustus
Locatie: veldje achter De Bolder
Leeftijd: 6 t/m 12 jaar
Inschrijven: dinsdag 20 juni, uitsluitend eigen kind(eren), via mail

X