MOVAK ’MAGIE’

In de laatste week van de zomervakantie is er weer een MOVAK. Het thema is dit jaar ‘magie’. Hutten bouwen (en er natuurlijk in slapen als je wilt), zwemmen, speurtocht, sporten, bonte avond: 4 dagen vol activiteiten voor de Waterlandse jeugd van 6 t/m 12 jaar. De locatie hangt dit jaar af van de start van de verbouwing van de Bolder, begin juli hebben we daar meer informatie over. Als de verbouwing na de MOVAK start dan zal het in en rondom de Bolder zijn. Mocht de verbouwing voor de MOVAK starten, dan zal de MOVAK dit jaar plaats vinden in en rondom de Marijkehal.

De organisatie van de MOVAK is al jaren in handen van een vaste groep vrijwilligers en ook dit jaar zorgen zij er weer voor dat het één groot feest wordt! De MOVAK is van maandag 27 t/m donderdag 30 augustus.

De kosten voor de MOVAK bedragen €40,00 per kind, dat is inclusief alle activiteiten. Anders dan afgelopen jaren is dat dit jaar de kinderen 1 nacht mogen blijven slapen (woensdagnacht) in de zelfgebouwde hut. Let op: de kinderen lunchen iedere dag thuis. Voor vragen over de MOVAK kunt u terecht bij De Bolder.

Inschrijven
Meer informatie volgt.

Hout
Heeft u thuis timmerhout of pallets liggen/over dat u niet meer gebruikt? Wij kunnen het goed gebruiken voor de MOVAK. Het moet wel timmerbaar zijn en er moet in gezaagd kunnen worden dus geen hardhout etc.

Extra vrijwilliger gezocht
Wie zou ons kunnen helpen met de volgende klussen:
-maandag 27 aug en dinsdagochtend 28 aug zoeken we handige Harries en Henriettes om te helpen bij het bouwen van de hutten
-dinsdagmiddag 28 aug een extra vrijwilliger voor de sportspelletjes middag
-woensdagochtend 29 aug, vrijwilligers die willen helpen bij de speurtocht en het begeleiden van groepjes kinderen.
-woensdagmiddag 29 aug, vrijwilligers die willen helpen bij het begeleiden van buitenspelletjes.
-woensdag of donderdagnacht zoeken we 3 nachtwachten

Datum: maandag 27 t/m donderdag 30 augustus
Locatie: veldje achter De Bolder
Leeftijd: 6 t/m 12 jaar
Inschrijven: woensdag 4 juli

X