Mannen-en vrouwengroepen gaan weer van start

Vanaf september gaan de mannen en vrouwengroep voor vluchtelingen/anderstaligen weer van start in De Bolder, het Spil 1, Monnickendam. De mannengroep start op maandag 11 september om 13.00 uur. De vrouwengroep Be Happy start op dinsdag 26 september om 12.30 uur.

Mannen en vrouwen van allerlei nationaliteiten komen samen in de Bolder om elkaar te ontmoeten, Nederlands te praten en de Nederlandse cultuur beter te leren kennen. Iedere week wordt er een activiteit georganiseerd. Dat kan van alles zijn: bezoek aan lokale bedrijven en organisaties, activiteiten op het gebied van sport, cultuur, onderwijs, omgaan met geld. Af en toe gaan we op pad om Waterland beter te leren kennen. De bijeenkomsten worden geleid door een vrijwilliger.

Aanmelden is niet nodig, iedereen is van harte welkom.

Eerstvolgende data mannengroep: maandag 11 september, 28 september, 25 september van 13.00-15.00 uur. Eerstvolgende data vrouwengroep Be Happy: dinsdag 26 september, 3 oktober, 10 oktober van 12.30 tot 15.00 uur. Het volledige programma voor aankomend seizoen wordt uitgedeeld op de eerste bijeenkomst.

Deze groepen zijn een initiatief van Vluchtelingenwerk, SMD Zaanstreek-Waterland en SCC De Bolder.

 

X