Maak kennis met de Mexicaanse keuken

Heeft u zin om nieuwe mensen te leren kennen, bent u bijvoorbeeld nieuwe inwoner van Waterland of alleenstaand. Maak tijdens een avondje Mexicaans koken en dineren op een interactieve en ongedwongen wijze kennis met andere mensen uit de gemeente Waterland.

Vanaf 17.00 uur bent u welkom en ontvangen wij u met een klein voorafje, vervolgens starten we om 17.30 uur met het programma. Onder begeleiding van Riet Staphorst, een professionele kok maakt u kennis met de Mexicaanse keuken. Om vervolgens gezamenlijk te dineren aan een mooi gedekte tafel.

Dit Ontmoet & Kook evenement vindt plaats op vrijdagavond 23 maart in De Bolder. Vervolgens geniet u gezellig met elkaar van het heerlijke diner onder het genot van een drankje en een leuk gesprek. Deze avond zal echt in het teken staan van ontmoeting en kennismaking met andere Waterlanders.

Om 21.00 uur sluiten we de avond af. Een bedrag van €12,50 vragen wij voor de gehele avond (inclusief voorafje, diner en nagerecht. Kannen water staan op tafel). Er is plek voor maximaal 20 personen, dus wees er snel bij! Aanmelden kan tot en met donderdag 22 maart, stuur een bericht naar info@debolder.com of bel naar 0299-650560

 

X