KOK: Koken Ouder en Kind

Vrijdag 16 maart kunnen ouders/opvoeders en hun kind(eren) weer gezamenlijk gezond koken en eten in De Bolder, want er is weer een KOK. Bij KOK staat genieten van gezond eten voorop. Opvoeders koken samen met hun kind een gezonde en lekkere maaltijd.

Deze avond is onder begeleiding van Suzanne Vonk, zij is voedingswetenschapper en diëtist i.o. Ze werkt als onderzoeker in het VUmc. Haar passie is voeding en ze vindt het geweldig om met kinderen te werken en is daarom al jaren enthousiast vrijwilliger bij het kinderkookcafé en KOK en werkt daarnaast ook als coach voor kinderen met obesitas.
Suzanne Vonk vertelt uit welke basis ingrediënten een gezonde maaltijd bestaat en spelenderwijs brengen we dit in de praktijk door een “weet wat je eet” quiz en een spel met feiten en fabels over voeding. Er word gekookt en gezamenlijk gegeten en er is volop gelegenheid voor het stellen en bespreken van vragen. Bent u één van die ouders die ook niet meer weet wat nog wel of wat niet goed is voor je kind? Wil je iets meer leren over gezonde voeding? Of vind je het gewoon leuk om samen te koken? Dan is KOK een mooie gelegenheid om hier samen met uw kind mee aan de slag te gaan.
Leeftijd: vanaf 8 jaar.
Wanneer: vrijdag 16 maart van 17.30 tot 20.00.
Er worden geen gasten uitgenodigd. Vooraf opgeven is nodig en kan tot en met de woensdag ervoor.
Om 18.00 uur gaan we aan tafel en om uiterlijk 20.00 kan iedereen weer naar huis.
De kosten bedragen €8,- per stel.
Meer informatie? www.debolder.com. Opgeven? info@debolder.com of 0299 650 560

X