Koekla theatervoorstelling 22 okt

Koekla theatervoorstelling di 22 okt!
Koekla komt in de herfstvakantie naar Monnickendam met een nieuwe voorstelling, Mascha en de beer.

Masha is een vrolijk en kwiek meisje. Zij woont bij haar opa en oma aan de rand van het bos. Masha mag veel van haar grootouders, maar één ding mag ze niet, alleen naar het bos toe gaan. De eigenwijze Masha doet dit toch… Ze komt terecht in het huis van een grote bruine beer. Hij woont daar lekker rustig, al voelt hij zich soms alleen. Komt dat even goed uit: Masha kan wel een speelkameraad gebruiken. Samen beleven ze veel spannende avonturen in het bos!

Een voorstelling voor peuters en kleuters over de vriendschap tussen een meisje en een beer. Een feest voor jong en oud! Vanaf 3 jaar.

Poppentheater Koekla heeft al veel voorstellingen gespeeld in De Bolder. Koekla maakt kindervoorstellingen met prachtige poppen en een betoverend decor. De voorstellingen zijn dynamisch, verrassend, muzikaal en onderscheiden zich door hun verfijning en gevoel voor detail. Steeds wordt gekozen voor sprookjes omdat daar universele waarden in zitten die kinderen zeer aanspreken. Neem ook eens een kijkje op www.koekla.nl.

Dinsdag 22 okt, 14.00 uur. Kosten zijn €8,00 per persoon. Voor alle kinderen is er na afloop een glaasje limonade en een berenkoekje. Vooraf reserveren is noodzakelijk voor de voorstelling kan via 0299-650560 of mail naar info@debolder.com. Graag uw naam, telefoonnummer en het aantal plaatsen vermelden.

X