Kinderboekenweek: poppentheatervoorstelling van Koekla ‘Spookje’

Vrijdag 27 oktober van 14.00 tot 14.45 uur is er een poppentheatervoorstelling in de Bolder. De Kinderboekenweek heeft dit jaar een griezelthema, naar aanleiding daarvan deze voorstelling. Spookje gaat over Thijs, die niet kan slapen, omdat hij bang is voor spoken. Je weet maar nooit wat je in het donker tegen kunt komen. Maar als hij dan een klein Spookje ontmoet, blijkt dat niet eng te zijn. En wanneer hij met hem mee gaat naar zijn grote kasteel, ziet hij daar een klein meisje slapen op een bed van rozen. Dat lijkt wel zijn vriendinnetje Roosje. Waarom wil ze maar niet wakker worden? Lukt het Thijs om haar wakker te maken?

Deze fantasievolle voorstelling is gebaseerd op het sprookje van Doornroosje. Een verrukkelijke voorstelling voor kinderen vanaf 4 jaar.

Poppentheater Koekla maakt kleurrijke voorstellingen met prachtige poppen waarin verwondering en magie centraal staan. www.koekla.nl

Start: 14.00 uur in De Bolder
Duur: 45 minuten
Kosten: 7,50 p.p.
Leeftijd: 4+
Vooraf opgeven is noodzakelijk!

Na afloop staat er voor alle kinderen een glaasje limonade met spookkoekje klaar. De kinderen en ouders kunnen daarna ook nog meedoen met een passende knutselactiviteit in de ontvangsthal.

X