Kerstpakketactie De Bolder

De Bolder organiseert ook dit jaar de jaarlijkse kerstpakketactie voor en door inwoners van Waterland. Met als doel, mensen die het niet zo breed hebben of een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken, een mooi kerstpakket aan te bieden.

Om deze pakketten te vullen, hebben we houdbare eet- en drinkwaren nodig. Daarom roepen we alle Waterlanders op dit te doneren. Of misschien wilt u (een deel van) uw kerstpakket schenken? U kunt uw donaties afgeven in De Bolder tot en met woensdag 16 december.

Het kan ook zijn dat u iemand weet, woonachtig in Waterland, die zo’n pakket goed kan gebruiken. U kunt het adres (naam is niet nodig) waar het pakket heen moet doorgeven bij De Bolder, tot uiterlijk maandag 14 december. We proberen ervoor te zorgen dat de pakketten zoveel mogelijk aansluiten bij de behoeftes van de ontvanger. Om die reden vragen wij u bij het opgeven aan te geven om hoeveel personen het gaat en wat hun leeftijd is. Wij zullen discreet met de gegevens omgaan om de privacy te waarborgen. Wij zorgen ervoor dat het terecht komt bij mensen die het goed kunnen gebruiken! Alvast hartelijk bedankt!

Super leuk om te vertellen dat dit jaar ook het Bernard Nieuwentijt College samen met alle leerlingen  houdbare eet- en drinkwaren gaan verzamelen vanuit school. Vanaf 3 december gaan zij dit promoten in de nieuwsbrief.

Laura Kleisen Meij van de minibieb uit de Oranjewijk in Monnickendam sluit dit jaar aan met haar mooie initiatief. Zij heeft allerlei kinderboeken verzameld en zal dit als extra cadeautje toevoegen aan de kerstpakketten.

Wilt u helpen met het inpakken van de pakketten of bij het rondbrengen van de pakketten? U kunt zich opgeven bij de Bolder, mail naar info@debolder.com. Vanaf maandagmiddag 21 december kunnen de pakketten opgehaald en rondgebracht worden.

X