Kerstpakket actie De Bolder

De Bolder organiseert ook dit jaar weer de jaarlijkse kerstpakketactie voor en door inwoners van Waterland. Met als doel, mensen die het niet zo breed hebben of om welke reden dan ook een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken, een mooi kerstpakket aan te bieden.

Om deze pakketten te vullen, hebben we spullen nodig. Daarom roepen we alle Waterlanders op houdbare eet- en drinkwaren, cadeautjes en compleet en heel speelgoed van klein formaat te doneren. Of misschien wilt u een (een deel van) uw kerstpakket schenken? U kunt uw donaties afgeven in Karmac Bibliotheek tot en met 19 december. Gebruik hiervoor de zijingang van de bibliotheek, de blauwe deur naast de hoge zendmast.

Het kan ook zijn dat u iemand weet, die woont in Waterland, die zo’n pakket goed kan gebruiken. U kunt het adres (naam is niet nodig) waar het pakket heen moet doorgeven bij De Bolder, tot uiterlijk vrijdag 14 december. We proberen ervoor te zorgen dat de pakketten zoveel mogelijk aansluiten bij de behoeftes van de ontvanger. Om die reden vragen wij u bij het opgeven aan te geven om hoeveel personen het gaat en wat hun leeftijd is. Wij zullen discreet met de gegevens omgaan om de privacy zoveel mogelijk te waarborgen.

Wij zorgen ervoor dat het terecht komt bij mensen die het goed kunnen gebruiken! Alvast hartelijk bedankt!

Wilt u helpen met het inpakken van de pakketten of bij het rondbrengen van de pakketten? U kunt zich opgeven bij de Bolder, mail naar info@debolder.com. Vanaf vrijdag 21 december kunnen de pakketten opgehaald en rondgebracht worden.

De Bolder, tijdelijke locatie: Karmac Bibliotheek ’t Spil 19, 1141SE Monnickendam - info@debolder.com - 0628688276

X