KANS Activiteiten – Zuiderwoude

Met ingang van het schooljaar 2018 - 2019 worden ook in Zuiderwoude op De Overhaal workshops van KANS aangeboden. Deze activiteiten zijn alleen voor kinderen van groep 5 t/m 8. U kunt uw kind inschrijven via het inschrijfformulier op deze website.

12 oktober "Eénwieleren"

Op 12 oktober na school komt KANS naar jullie toe met een wagen vol éénwielers. Wie meedoet mag het proberen. We nemen een stellage mee waaraan je je kunt vasthouden zodat je niet valt dus het is niet gevaarlijk. Als je heel erg je best doet kan je misschien aan het einde van de les al los rijden.
Inschrijfformulier

9 november "Kruiden plukken"

Onze juf Marjolein weet heel veel van wilde kruiden. Ze heeft er zelfs een kinderboek over geschreven. Samen met Marjolein gaan jullie kruiden zoeken en maken jullie van de gevonden kruiden een lekker geurende zalf of een olie. Tijdens de les leer je heel veel over kruiden.
Inschrijfformulier

30 november "Stippeltje stippeltje"

Heel lang geleden hadden de aboriginals uit Australië  een stippeltjes techniek om spullen mee te versieren. Zo maakten ze heilige objecten die ook een betekenis hadden. Met KANS maken we een "Talisman" die je kan beschermen.
Inschrijfformulier

X