Inzamelpunt doppen

Inzamelpunt voor plastic doppen in De Bolder

Wist je dat De Bolder een inzamelpunt is voor plastic doppen? Plastic doppen zijn geld waard. De ingezamelde doppen leveren namelijk geld op bij recyclebedrijven, per kilo ontvangt KNGF Geleidehonden een vergoeding. Dus gooi de dopjes van frisdrank en melkpakken niet weg, maar lever ze bij ons in.

KNGF Geleidehonden streeft ernaar om zoveel mogelijk mensen met een beperking een prettiger leven te geven met een speciaal opgeleide hond. De opbrengt van de doppen gaat geheel naar de opleiding van geleidehonden. Dit maakt straks voor iemand het grote verschil. Je steunt niet alleen KNGF Geleidehonden maar spaart ook nog eens voor het milieu.

Meedoen aan deze actie is simpel. Gooi de doppen niet weg, maar spoel ze even schoon, maak ze droog en lever ze in. Alle ronde plastic doppen en deksels kleiner dan 25 cm doorsnede zijn welkom, van mineraalwaterflessen, frisdrankflessen, melk- of yoghurtpakken, fruitsappakken en sportdrank (zonder het kleine doorzichtige dopje binnenin). Maar ook doppen van slagroombussen, doseerdopjes van wasmiddelflessen en deksels van pindakaas- en chocopastapotten nemen we graag in ontvangst.

Spaar je met ons mee? Lever je doppen maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur in bij De Bolder .

X