Inloopavond over renovatie De Bolder

15 januari 2018 - 19:00
Op 15 januari organiseert gemeente Waterland een inloopavond over de renovatieplannen voor De Bolder. De avond is bedoeld voor omwonenden, raadsleden en andere geïnteresseerden. Er is de gelegenheid om vanaf  19.00 uur binnen te lopen. De avond eindigt rond 20.30 uur. U kunt tijdens de avond de tekeningen zien van de eerste ontwerpen en er draait  een presentatie van de architect. Wethouder Kes en het bestuur van De Bolder zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. Zij ontmoeten u graag op 15 januari!

Achtergrond
Op 13 juli 2017 heeft de gemeenteraad een krediet voor de renovatie van sociaal cultureel centrum de Bolder in Monnickendam beschikbaar gesteld. Hierna is gewerkt aan de eerste stappen voor de  vernieuwing van de Bolder. Het gebouw krijgt een belangrijke functie op het gebied van Zorg en Welzijn. De volgende organisaties vinden een plek in het pand: Stichting de Bolder; Centrum voor Jeugd en Gezin (Consultatiebureau GGD); Vluchtelingenwerk Noord-West; Sportservice; SMD (Stichting Maatschappelijke Dienstverlening Zaanstreek-Waterland; Peuterspeelzaal Co-Nijntje.
Op dit moment bereidt Gemeente Waterland samen met de betreffende organisaties de renovatie voor. Abcnova verzorgt de begeleiding van het project en M@@T
(link stuurt een e-mail)
architecten & adviseurs maakt de ontwerpen. Het is de bedoeling om zo duurzaam mogelijk te (ver)bouwen. Planning is om de renovatie in de zomer van 2018 uit te voeren zodat de gebruikers in  oktober in het vernieuwde gebouw kunnen trekken.
Locatie
De Bolder
Het Spil 1
1141 SB Monnickendam

X