ICT vanaf Morgen bedankt!

ICT vanaf Morgen bedankt!
Via vraag en aanbod vanuit de Waterlandse Uitdaging zijn we in contact gekomen met ICT vanaf Morgen. Dankzij ICT vanaf Morgen hebben we voor De Bolder twee prachtige laptops gekregen. ICT vanaf Morgen staat voor ICT Kracht door jongeren!

Zij willen zoveel mogelijk (jonge) mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werk bieden in de ICT. Van thuis op de bank naar werk. Deze jongeren zitten veelal in een lastige, uitzichtloze situatie, máár blijken allen één grote belangstelling te delen: ze zijn érg geïnteresseerd in ICT.

Zo gaan deze jongeren bij ICT vanaf Morgen enerzijds aan het werk met afgeschreven computers die door het bedrijfsleven of andere organisaties (gemeentes, onderwijsinstellingen) worden gedoneerd. Anderzijds verzorgen zij ICT-diensten in de meest brede zin van het woord, voor bedrijven, maar zeker ook voor particulieren. In die zin is ICT vanaf Morgen een volwaardige, professionele ICT-dienstverlener.

Heeft u apparatuur die u niet meer gebruikt? Geef het door aan ICT vanaf Morgen, zij kunnen het goed gebruiken! Voor meer informatie, bekijk de website: https://ictvanafmorgen.nl/

X