Herkansing: Speuren met de buren

Aangezien de Burendag-activiteit op vrijdag 21 september in het water is gevallen, bieden Team Sportservice Zaanstreek-Waterland, WonenPlus Waterland en SCC De Bolder op vrijdag 5 oktober nogmaals een (rollende) speurtocht door Monnickendam aan!
Op vrijdagochtend zijn alle buren in Waterland welkom om een gratis speurtocht te doen door Monnickendam en wandelend elkaar én Monnickendam beter te leren kennen. De tocht start om 09.30 uur bij Bibliotheek Karmac en leidt ons door het Groene Hart, langs de Gouwzeeswingers naar de Grote Kerk waar de vragen van de speurtocht ons door het historisch centrum meenemen. Rond 11.30 verwachten wij dat de groep weer terug is bij de bibliotheek en wordt afgesloten met een lekker kopje koffie of thee met appeltaart!

Team Sportservice Waterland-Zaanstreek, WonenPlus Waterland en SCC De Bolder, hopen u van harte welkom te heten 5 oktober om 09.30 voor deze gezellig en leerzame tocht.
Aanmelden kan telefonisch of per mail
Aanmelding gaarne o.v.v. naam, telefoonnummer, mail en graag aangeven u te voet of per rolstoel meedoet aan de wandeling.
Mail: info@debolder.com
Telefoon: 06- 28688276

X