Herfstvakantie: Bolderfilm Up

Woensdag 25 oktober van 14.00 tot 15.30 uur kunnen kinderen in de grote zaal de Pixarfilm Up kijken op een groot scherm. De film gaat over hoe een oude knorpot samen met een jonge padvinder een spannend avontuur beleeft op een reis naar de jungle. Voor elk kind is er ook een glaasje limonade en een bakje popcorn. Kosten zijn €2,50 per persoon. Graag vooraf aanmelden via info@debolder.com of bel naar 0299-650560.

Adviesleeftijd is 6+

Extra informatie over de film:
Carl Fredricksen heeft er altijd al van gedroomd om de wereld te ontdekken en grootse avonturen te beleven. Maar op 78-jarige leeftijd lijkt het alsof zijn leven aan hem voorbij is gegaan. Carl besluit om zijn jongensdroom alsnog uit te laten komen en bevestigt duizenden ballonnen aan zijn huis om zo naar de Zuid-Amerikaanse wildernis te vliegen. Hij ontdekt echter te laat dat hij een verstekeling aan boord heeft: het overenthousiaste achtjarige padvindertje Russell.

'Up' werd bekroond met twee Oscars en kan worden toegevoegd aan de reeks grote Pixar successen. De animatiefilm werd geschreven en geregisseerd door Pete Docter en Bob Peterson. Docter regisseerde eerder 'Monsters, Inc.' en hij schreef ook mee aan de scenario's van 'Toy Story' en 'Wall-E'.

X