De Bolder officieel geopend!

Afgelopen zaterdag 25 mei is de volledig gerenoveerde Bolder om 10.30 uur officieel geopend. De rode loper ging uit en iedereen was van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Beppie Bijsient ontving alle gasten en trapte de ochtend af met een vrolijk lied. Een hartelijk welkom volgde door voorzitter van het bestuur, Simone Kröner en manager van De Bolder, Linda Henskes. De officiële openingshandeling werd verricht door Burgemeester Luzette Kroon en Wethouder Ton van Nieuwkerk. Zij ‘meerden’ samen aan bij een echte bolder en Ton van Nieuwkerk hield een enthousiaste toespraak. Het gevelbord met prachtig nieuw Bolderlogo werd onthuld, tezamen met de borden van de overige organisaties die in De Bolder zijn gevestigd.Vleppyie Auwurs zong enthousiast het door hen zelfgeschreven Bolderlied, ‘’Omdat je daar jezelf kunt zijn.’’ Mooie toepasselijke woorden.

Alle organisaties hadden een activiteit voorbereid waarmee je letters kon verzamelen die je op een speurkaart kon invullen. Nadat je alle letters had verzameld kon je je speurkaart bij Beppie Bijsient inleveren. Op deze manier werd iedereen door de hele Bolder geleid. De vrijwilligers achter de bar zorgden voor heerlijke hapjes en drankjes. Omroep PIM heeft de openingsdag gefilmd en zal deze, als slot van de documentaire die zij over De Bolder hebben gemaakt, online zetten.

Iedereen kreeg een heerlijk zelfgebakken bolderkoekje mee naar huis en een overzicht van de nieuwe activiteiten. We gaan starten met het Sociaal Plein, een Bolderbakkie, KANS voor volwassenen en de Bolderbios. U kunt op de hoogte blijven van onze activiteiten via: de maandelijkse column in het Waterland Weekblad, website www.debolder.com, de nieuwsbrief, Facebookpagina en/of ons Instagram account.

Kortom, een hele geslaagde opening en heel graag tot ziens in De Bolder!

X