De Bolder is in ieder geval tot en met 19 mei gesloten

Naar aanleiding van de persconferentie van 21 april jl. geldt het volgende:

De Bolder is in ieder geval tot en met 19 mei gesloten; alle reguliere activiteiten zijn tot die tijd afgelast. De Bolder is bezig met het bedenken van activiteiten die we wel kunnen doen, zoals elke maand een Tienerdisco online. Houd de website en social media in de gaten!

KANS activiteiten van De Bolder gaan, voor zover dit sport- en spelactiviteiten zijn die buiten worden gehouden, starten vanaf 11 mei; er wordt hierover contact gelegd met de ouders.

De volgende organisaties zijn telefonisch bereikbaar en in ieder geval tot en met 19 mei niet aanwezig in De Bolder:

  • Vluchtelingenwerk: bereikbaar op nummer 06 13 49 48 46
  • Team Sportservice: bereikbaar op nummer 0229 28 77 04
  • Diëtistenpraktijk Suus: alle consulten vinden telefonisch of online plaats. Je kunt nog steeds een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek. Bereikbaar op 06 81 44 79 86 of www.gezondmetsuus.nl
  • SMD: voor vragen bereikbaar op nummer 075 206 00 11

  • Consultatiebureau/CJG is open voor vaccinaties; er wordt gewerkt op afspraak en graag gebruik maken van de bel van De Bolder bij de voordeur.
  • Co-Nijntje peuteropvang is gesloten tot en met 8 mei. Vanaf 11 mei start de peuteropvang weer op de reguliere tijden. Ouders worden op de hoogte gehouden via Whatsapp.
  • Buitenschoolse opvang Sportify is beperkt open tot en met 8 mei. Vanaf 11 mei is Sportify weer normaal open vanaf 14.00 uur. Graag gebruik maken van de bel van Sportify bij de voordeur.

Vóór 19 mei zal de overheid bekend maken wat de nieuwe regels zullen zijn.

Wij wensen u veel gezondheid toe!

Namens het team van De Bolder
Linda Henskes Manager
                                                                                        

X