De Bolder is gesloten tot in ieder geval 6 april!

De verspreiding van het Coronavirus gaat nu snel en er zijn verstrekkende maatregelen nodig.

De Bolder gaat daarom per ingang van vandaag, maandag 16 maart, dicht tot 6 april 2020; alle activiteiten van De Bolder en KANS zijn afgelast.

Voor de volgende organisaties geldt dat zij telefonisch bereikbaar zijn op de bij u bekende nummers en vanaf 16 maart niet meer aanwezig zijn in De Bolder:
Vluchtelingenwerk
Co-Nijntje
Team Sportservice
Diëtistenpraktijk Suus
SMD
(voor vragen bereikbaar op nummer 075 – 206 00 11)

Consultatiebureau/CJG is open voor vaccinaties; er wordt gewerkt op afspraak en graag gebruik maken van de bel van De Bolder bij de voordeur.
Buitenschoolse opvang Sportify is beperkt open; ouders zijn op de hoogte gesteld. Graag gebruik maken van de bel van Sportify bij de voordeur.

Met elkaar moeten we ervoor zorgen dat de verspreiding van het virus wordt gestopt en dat de zorg voor patiënten nog mogelijk blijft. De Bolder is gesloten tot in ieder geval 6 april. Wij zullen u tijdig op de hoogte stellen als deze periode dient te worden verlengd. Leidend daarin is het advies van de RIVM.

Wij hopen dat u begrip hiervoor heeft en kijken uit naar het moment dat De Bolder weer open kan gaan en wij u hier weer kunnen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Namens het team van De Bolder
Linda Henskes
Manager
0299 – 650 560

X