Burendag: speuren met de buren

In week 38 heeft u alle reden om lekker naar buiten te gaan. Gedurende deze week vinden allerlei nationale evenementen plaats zoals de Nationale Sportweek en de Nationale Burendag. Naast een breed scala aan andere activiteiten organiseren Team Sportservice Zaanstreek-Waterland, WonenPlus Waterland en SCC De Bolder op vrijdag 21 september een (rollende) speurtocht door Monnickendam.

Op vrijdagochtend zijn alle buren in Waterland welkom om een gratis speurtocht te doen door Monnickendam en wandelend elkaar én Monnickendam beter te leren kennen. De tocht start om 09.30 uur bij Bibliotheek Karmac en leidt ons door het Groene Hart, langs de Gouwzeeswingers naar de Grote Kerk waar de vragen van de speurtocht ons door het historisch centrum meenemen. We verwachten rond 12.00 uur terug te zijn bij de Bibliotheek Karmac en sluiten we de ochtend af met een lekker kopje koffie of thee met appeltaart!

Iedereen is welkom, zo wandelen en rollen bijvoorbeeld de bewoners van Swaensborch ook gezellig met ons mee. Team Sportservice Waterland-Zaanstreek, WonenPlus Waterland en SCC De Bolder, hopen u van harte welkom te heten 21 september om 09.30 voor deze gezellige en leerzame tocht.

Datum en locatie
Om 09.30 uur op 21 september, 2018.

Bibliotheek Karmac
’t Spil 19
1141 SE Monnickendam

Aanmelden:
Deelname is kosteloos.
Aanmelden kan telefonisch of per mail t/m 19-09-2018.
Aanmelding gaarne o.v.v. naam, telefoonnummer, mail en graag aangeven u te voet of per rolstoel meedoet aan de wandeling.
Mail: info@debolder.com
Telefoon: 06- 28688276

X