Burendag Buurtwandeling

In week 38 heeft u alle reden om lekker naar buiten te gaan. Tijdens deze week vinden allerlei evenementen plaats zoals de Nationale Sportweek en Burendag. SCC de Bolder en Team Sportservice organiseren in het kader hiervan op vrijdag 24 september een gratis (rollende) wandeling door Monnickendam.

De wandeling door Monnickendam is gratis en voor iedereen toegankelijk. Loopt u ook gezellig mee?  Gezelligheid staat voorop. We verzamelen vrijdag 24 september om 10:00 uur bij de SCC de Bolder (’t Spil 1, 1141 SB, Monnickendam). Om 10:15 uur start de warming-up onder begeleiding van de Buurtsportcoach Rachel van Team Sportservice. Vervolgens wandelen we richting het Groene Hart. Daar aangekomen is het tijd voor een laagdrempelige beweegactiviteit. Tijdens de wandeling komen we onderweg verschillende speurtochtvragen tegen. Rond 12:15 uur verwachten we weer terug te zijn bij SCC de Bolder voor een gezonde lunch.

Iedereen is welkom. Zo wandelen en rollen bijvoorbeeld een aantal bewoners van Philadelphia en Swaensborch ook gezellig met ons mee. Team Sportservice en SCC de Bolder hopen u te verwelkomen op vrijdag 24 september om 10:00 uur voor deze gezellige en energieke wandeling!

Aanmelden
Meld u aan voor de wandeling door contact op te nemen met SCC de Bolder. Als u het leuk vindt om tijdens de wandeling een rolstoel te duwen, bent u ook van harte welkom! U kunt in beide gevallen mailen naar info@debolder.com of bellen naar 0299 – 65 05 60. 

X