Algemeen

Wat doet de Bolder?

De Bolder is een stichting die voor de inwoners van de gemeente Waterland sociaal cultureel werk verzorgt en daarmee een belangrijke rol in de Waterlandse gemeenschap wil vervullen. Deze rol richt zich op het stimuleren van deelname van diverse doelgroepen aan de samenleving.

Iedereen telt en doet mee. Dat is ons streven. Wij vinden het van groot belang dat er mogelijkheden zijn tot ontmoeting en dat er sociaal culturele activiteiten voor en door Waterlanders tot stand komen. Deze activiteiten komen veelal tot stand door samenwerking met andere Waterlandse organisaties en initiatieven vanuit inwoners uit Waterland.

Faciliteiten voor rolstoelgebruikers
De Bolder is toegankelijk voor rolstoelen. Er is een parkeerplaats voor invaliden en een invalidentoilet. Indien u een cursus wilt volgen en gebruik maakt van een rolstoel verzoeken wij u om dit bij de inschrijving te melden. Dan kunnen wij hier rekening mee houden bij de indeling van de zalen.

website bolderfilm

Vakanties en cursussen
Tijdens de vakantieperiode gaat een aantal cursussen niet door. Bij aanvang van elke cursus ontvangen deelnemers een overzicht met data waarop de cursus plaatsvindt. Tijdens de kerstvakantie en zomervakantie zijn er geen cursussen.

Herfstvakantie                19 okt t/m 27 okt 2019
Kerstvakantie                  21 dec t/m 5 jan 2020
Voorjaarsvakantie          15 feb t/m 23 feb 2020
Meivakantie                     25 apr t/m 3 mei 2020
Zomervakantie                4 jul t/m 16 aug 2020

Contactgegevens
Sociaal Cultureel Centrum De Bolder
't Spil 1
1141 SB Monnickendam
Tel: 0299-650560
E-mail: info@debolder.com

Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u telefonisch contact opnemen, tel: 0628688276 of het contactformulier op deze website invullen en verzenden.

 

X