8 Maart Internationale Vrouwendag

Internationale Vrouwendag

Overal ter wereld staat 8 maart in het teken van de vrouw. Internationale vrouwendag laten ook wij niet zomaar voorbij gaan. Op dinsdag 8 maart nodigen wij alle vrouwen van Waterland uit om samen Internationale Vrouwendag te vieren in De Bolder.

Internationale vrouwendag organiseren wij in samenwerking met Be Happy, een initiatief van Vluchtelingenwerk, SMD Zaanstreek Waterland en De Bolder. Wekelijks komen vrouwen van allerlei nationaliteiten samen in De Bolder om elkaar te ontmoeten en deel te nemen aan de verschillende activiteiten. Deze activiteiten zijn erop gericht om naast elkaar ook Waterland en Nederlandse gebruiken beter te keren kennen. Elke week wordt er een activiteit aangeboden, op het gebied van ontmoeting, educatie en integratie.

Op dinsdag 8 maart heeft u ook de mogelijkheid om kennis te maken met de vrouwen van Be Happy. Tussen 11.00 en 16.00 uur is er een heel programma in De Bolder. Anne-Marie Peeters is feminist en zal als gastvrouw starten met een opening. Vervolgens zijn er allerlei verwenactiviteiten. U kunt uw haren laten doen, uw wenkbrauwen laten epileren, een gezichtsmassage of manicure ondergaan, uw hand laten lezen, of een yoga of buikdans lesje volgen, of naar huis gaan met een mooie henna tekening. Voor de verschillende activiteiten vragen wij een per activiteit een kleine bijdrage. Ook staan er heerlijke hapjes voor u klaar. Graag begroeten wij u op 8 maart om samen met u internationale vrouwendag te vieren.

 

X