8 Maart Internationale Vrouwendag in De Bolder

Overal ter wereld staat 8 maart in het teken van de vrouw. Internationale vrouwendag laten ook wij niet zomaar voorbijgaan. Op vrijdag 8 maart nodigen wij alle vrouwen van Waterland uit om samen Internationale Vrouwendag te vieren in Karmac Bibliotheek.

Internationale vrouwendag organiseren wij in samenwerking met Be Happy, een initiatief van Vluchtelingenwerk, SMD Zaanstreek Waterland en De Bolder. Wekelijks komen vrouwen van allerlei nationaliteiten samen in De Bolder om elkaar te ontmoeten en deel te nemen aan de verschillende activiteiten. Deze activiteiten zijn erop gericht om naast elkaar ook Waterland en Nederlandse gebruiken beter te keren kennen. Elke week wordt er een activiteit aangeboden, op het gebied van ontmoeting, educatie en integratie.

Op vrijdag 8 maart heeft u ook de mogelijkheid om kennis te maken met de vrouwen van Be Happy. Tussen 19.00 en 21.00 uur is er een leuk programma in De Bolder.
De inloop is vanaf 19.00 uur. Vanaf 19.30 uur wordt er gestart met een quiz met vragen rondom het thema Internationale vrouwendag. We sluiten 20.30 uur af met heerlijke internationale hapjes, waar er ook gelegenheid is om met elkaar in gesprek te gaan.

Graag begroeten wij u op 8 maart om samen met u internationale vrouwendag te vieren.
Graag aanmelden via info@debolder.com of bel naar 0628688276.

X