8 Maart Internationale Vrouwendag in De Bolder

Overal ter wereld staat 8 maart in het teken van de vrouw. Internationale vrouwendag laten ook wij niet zomaar voorbijgaan. Op donderdag 8 maart nodigen wij alle vrouwen van Waterland uit om samen Internationale Vrouwendag te vieren in De Bolder.

Internationale vrouwendag organiseren wij in samenwerking met Be Happy, een initiatief van Vluchtelingenwerk, SMD Zaanstreek Waterland en De Bolder. Wekelijks komen vrouwen van allerlei nationaliteiten samen in De Bolder om elkaar te ontmoeten en deel te nemen aan de verschillende activiteiten. Deze activiteiten zijn erop gericht om naast elkaar ook Waterland en Nederlandse gebruiken beter te keren kennen. Elke week wordt er een activiteit aangeboden, op het gebied van ontmoeting, educatie en integratie.

Op donderdag 8 maart heeft u ook de mogelijkheid om kennis te maken met de vrouwen van Be Happy. Tussen 13.00 en 16.00 uur is er een leuk programma in De Bolder.
De inloop is vanaf 13.00 uur waarna locoburgemeester Laura Bromet u welkom zal heten. Daarna een vrolijke djembé workshop waarin u uw ritmegevoel kunt testen. We sluiten af met een heerlijke high tea verzorgd door de vrouwen van Be Happy waar er ook gelegenheid is om met elkaar in gesprek gaan over verschillende thema’s rond deze dag.
Voor deze middag vragen wij een bijdrage van € 5,-.

Graag begroeten wij u op 8 maart om samen met u internationale vrouwendag te vieren.
Aanmelden is niet nodig.

X