28 april Maak kennis met de Indiase keuken

Heeft u zin om nieuwe mensen te leren kennen, bent u bijvoorbeeld alleenstaand of een nieuwe inwoner van Waterland. Maak tijdens een avondje koken en dineren op een interactieve en ongedwongen wijze kennis met andere mensen uit de gemeente Waterland.
Vanaf 17.00 uur bent u welkom en ontvangen wij u met een klein voorafje, vervolgens starten we om 17.30 uur met het programma. Onder begeleiding van een kookexpert bereiden we met elkaar het diner voor. Om vervolgens gezamenlijk te dineren aan een mooi gedekte tafel.

Vervolgens geniet je gezellig met elkaar van het heerlijke diner onder het genot van een drankje en een leuk gesprek. Deze avond zal echt in het teken staan van ontmoeting en kennismaking met andere Waterlanders.

Om 21.00 uur sluiten we de avond af. Een bedrag €12,50 p.p. vragen wij voor de gehele avond (inclusief voorafje, diner en een kan water op tafel) (andere drankjes zitten hier niet bij inbegrepen). Er is plek voor maximaal 20 personen, dus wees er snel bij! Aanmelden kan tot en met de donderdag daarvoor, stuur een bericht naar info@debolder.com of bel naar 0299-650560

X